Cakesmash fotoshoot omgeving IJsselstein

June 22, 2020

Dit lieve schattige meisje kwam laatst in mijn studio in Lopik voor een cakesmash fotoshoot. 

 

Woon je in de omgeving van Utrecht, Lopik, IJsselstein of Nieuwegein en is jullie kindje bijna 1 jaar? Hoe speciaal is het dan om naar mijn studio in Lopik te komen voor een fotoshoot! Eerst maak ik een aantal foto's zonder de taart, daarna maken we een feestje met de taart en daarna lekker schoon badderen! 

Ik heb verschillende kleuren achtergronden, keuze genoeg voor een jongen of meisje!!

 

Bericht me en misschien tot ziens!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon